Ridläger

På Gibraltar anordnar vi varje år flera olika ridläger. Vi har vuxenläger och förälder/barnläger.
Ni stannar här hos oss i 3-5 dagar och blir bortskämda med fina hästar, lektioner, uteritter, god mat, trevligt umgänge och en fantastisk natur.
Det är bra om ni har lite ridvana (klara av att galoppera) om ni planerar att komma på ett läger hos oss.
Så här fungerar det:
Vi samlas kl 9 dag nr 1 och då får man en egen häst tilldelad, sen startar vi upp med lektioner direkt. Efter lunch blir det uteritt och efter det får man gärna bada, vi har hela Roxen till vårt förfogande och även ett skönt varmbad med en fantastisk utsikt utöver sjön.
För de som är sugna på lite mera bus och kul, har vi en egen vattenrutschkana som man kan få hjälp av att komma i vattnet snabbare. Det brukar även vara populärt att flyga fram på vår "rocka" efter vattenskotern.
På kvällen samlas vi för middag och trevligt umgänge. Dagarna som följer innehåller lektioner och uteritter och vi rider bla. till en sandstrand och myser med hästarna i vattnet.

Det som ni behöver tänka på innan lägret är att meddela mig om ni har någon matallergi.
Ni tar med egna sängkläder, täcken och kuddar finns. Regnkläder, bekväma kläder efter väder. Ridkläder (hjälmar finns att låna om ni inte har egna, men inte ridvästar). Är tacksam om alla tvättar sina hästkläder innan ni kommer hit för att minimera risken för smittor.
Jag har borstar och allt till hästarna, vill man ta med sin egna ryktlåda är det bra om alla borstar är ordentligt rengjorda.
 


Ridläger 2024

18-20/7 vuxenridläger

24-26/7 förälder/barnläger

6-8/9 vuxenläger

Priser

  • 3 dagarsläger  4000:-
  • Förälder/barn 3 dagar 7500:- för båda

Bokning av ridläger sker på följande sätt:
Ni bokar genom att kontakta mig via mail, sms eller telefon. De uppgifter jag vill ha är namn och telefonummer, ridvana, ev. matallergier och ålder.
Ni sätter in en bokningsavgift på 500 :- på mitt bg 5007-8831, där skriver ni namn och datum för lägret ni ska vara med på. Resterande betalas innan 1 juni och då gäller samma sak att ni skriver namn och datum för det läger ni ska vara med på. Ni får gärna skicka ett mail när ni har satt in pengar till mig.
Alla läger börjar kl 9 startdagen och slutar runt 15 tiden på avslutningsdagen.

VÄLKOMNA!!!